wmkvastgoed.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Lees meer over ons Privacybeleid.

VASTGOEDADVISEUR/ BEDRIJFSMAKELAAR DEN HAAG

VASTGOEDADVISEUR/ BEDRIJFSMAKELAAR

Als u ons vraagt wat het overkoepelende product is van WMK Vastgoed, wat de gemeenschappelijke factor is tussen onze verschillende disciplines, dan is het antwoord: advies op maat.

WMK Vastgoed biedt u vastgoedadvies in de breedste zin van het woord. 

Voorafgaand aan een concrete opdracht, is het mogelijk om gezamenlijk het terrein te verkennen. Wij kunnen bijvoorbeeld van gedachten wisselen over mogelijke toekomstscenario’s, of onze manier van werken bij elkaar aansluit en wat een wederzijds comfortabele aanpak kan zijn.

Met ruim dertig jaar ervaring in de branche, kunnen wij u uitstekend adviseren wanneer u als particulier of als ondernemer op zoek bent naar vastgoedadvies.
 

Vastgoedadvies

Wij bieden u passend vastgoedadvies op verschillende gebieden. Om u een beeld te schetsen van de mogelijkheden, beschrijven wij hieronder een aantal van de meest voorkomende adviesvragen.

Branchering

Onze relaties in het bezit van of op zoek naar een winkelpand(en) betrekken ons regelmatig bij branchering. Wij denken mee waar het winkelaanbod optimaal aansluit bij het karakter,  profiel en functie van het winkelgebied en daarmee aansluit op de wensen, grootte en mogelijkheden van het verzorgingsgebied.

Advies en concrete hulp bij verhuizing bedrijfspand

Bedrijven met de wens om te verhuizen, schakelen ons in voor hulp bij het opstellen van een programma van eisen (PvE) en voor het vinden van het meest geschikte object. In afstemming met u stellen we het PvE op en zoeken wij het pand dat past bij uw en wensen en voorwaarden.

Kopen of huren bedrijfspand

Wanneer wij u bijstaan in uw zoektocht naar een (nieuw) bedrijfspand, zijn wij uw vastgoedadviseur en uiteindelijk uw makelaar. Ook als het gaat om concrete, meerjarige plannen blijven wij desgewenst ook betrokken.

Bij iedere opdracht bieden wij u onze specialistische kennis en ervaring. Alle financiële, technische, ruimtelijke, esthetische en functionele aspecten nemen wij vanzelfsprekend hierin mee. WMK Vastgoed werkt intensief met u samen, houdt u op de hoogte van de stand van zaken en betrekt u tijdig bij vragen en/of te nemen besluiten.

Wanneer u WMK Vastgoed vraagt om u te begeleiding bij uw (her)huisvestiging, kunt u het volgende van ons verwachten:

 • Inventarisatie van uw specifieke wensen en voorwaarden;
 • Uitzetten van uw zoekvraag in de markt;
 • Overzicht van alle beschikbare en nog beschikbaar komende proposities;
 • Met u doornemen van het aanbod en komen tot selectie;
 • Beoordelen van de geselecteerde objecten;
 • Bezichtigingen organiseren en begeleiden;
 • Onderhandelingen voeren;
 • Beoordelen en/of opstellen van contractstukken;
 • Begeleiden van de uiteindelijke oplevering van het object. 

Verhuur en verkoop van uw bedrijfspand, kantoor of winkel

Bij verhuur of verkoop van uw bedrijfspand, kantoor of winkel werkt WMK Vastgoed intensief met u samen. Wij houden u op de hoogte van de stand van zaken en betrekken u tijdig bij vragen en/of te nemen besluiten.

Wanneer u een opdracht verstrekt aan WMK Vastgoed, kunt u het volgende van ons verwachten:

 • Inventarisatie van de beschikbare kerngegevens;
 • Samenstellen van alle benodigde informatie voor de marketing van uw object;
 • Benaderen van geïnteresseerde partijen;
 • Begeleiden en organiseren van bezichtigingen;
 • Onderhandelingen met mogelijke kopers/huurders
 • Beoordelen en/of opstellen van contractstukken;
 • Begeleiden van de oplevering van het object. 

Investeren in bedrijfspanden en/of woningen

WMK Vastgoed denkt graag met u mee over (uw) vastgoed en een vastgoedstrategie die bij u en uw organisatie past. Dankzij onze specialistische kennis en jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over uw portefeuille, welke investeringsmogelijkheden wij voor u zien en/of welk vastgoed uw mogelijk wilt afstoten.

Voor vragen of een advies op maat kunt u contact met ons opnemen. Tijdens een eerste kennismaking vertellen we u graag meer over WMK Vastgoed en wat we voor u kunnen betekenen.  

VOOR VRAGEN OF EEN ADVIES OP MAAT?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms