wmkvastgoed.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Lees meer over ons Privacybeleid.

Diensten

WMK Vastgoed - Uw adviseur in bedrijfshuisvesting

WMK Vastgoed, is een modern advieskantoor gespecialiseerd in (ver)huur en (ver)koop van uw kantoorruimte, winkelpand of bedrijfsruimte in Den Haag en omstreken. Als bedrijfsmakelaar en vastgoedexpert behartigen wij uw belangen gericht en oprecht.

In een vastgoedmarkt die complexer en transparanter is dan ooit, bieden wij u gedegen kennis van de lokale markt en vastgoedadvies op maat. Wij kunnen u op onderstaande gebieden bijstaan.

diensten wmk vastgoed

ZOEKEN NAAR uw NIEUWE HUISVESTING

Bij WMK Vastgoed kunt u terecht voor uw nieuwe huisvesting, de aankoop of aanhuur van uw nieuwe bedrijfsonroerendgoed. Wij helpen u bijvoorbeeld bij het inzichtelijk maken van uw (huisvestings-) wensen, bieden u een overzicht van beschikbare en nog op de markt komende panden (marktrapportage) en voeren voor u de onderhandelingen. U kunt vertrouwen op onze professionele dienstverlening.

In ons online aanbod vindt u diverse soorten vastgoed; kantoorruimten, kantoorunits, winkelpanden en bedrijfsruimten in de regio Haaglanden. WMK Vastgoed staat klaar voor zowel startende ondernemers, die op zoek zijn naar een kleine bedrijfsruimte/kantoorunit, als voor ondernemers die door groei toe zijn aan een groter pand. 

HERONDERHANDELING VAN UW BESTAANDE HUISVESTING

Opnieuw uw bestaande huurverplichtingen onderhandelen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Gronden voor heronderhandeling zijn bijvoorbeeld: de hoogte van de huidige huurprijs, de grootte van de gehuurde ruimte en/of de huurtermijn. 

VERHUUR OF VERKOOP VAN UW bedrijfsVASTGOED

Bij WMK Vastgoed bent u bij het juiste adres voor de verhuur en verkoop van uw bedrijfsonroerendgoed, u kunt rekenen op onze specialistische kennis en advies op maat. Wij helpen u bijvoorbeeld bij het verhuur- of verkoopklaar maken van uw ruimte. Uw onroerendgoed bieden wij zo breed mogelijk aan, voor een zo groot mogelijk bereik. Door onze kennis van de markt kunnen we gericht partijen benaderen, die specifiek op zoek zijn naar vastgoed vergelijkbaar met dat van u. 

Onderhuur kantoorruimte

Het kan voorkomen dat uw huurcontract nog (lang) doorloopt, maar dat u – een deel van – uw ruimte graag  aan iemand anders in gebruik zou willen geven. Onderhuur betekent dat u een deel van u eigen ruimte in gebruik geeft aan een andere partij, binnen de mogelijkheden en richtlijnen van uw bestaande huurovereenkomst. Let op! In veel gevallen moet de verhuurder hiervoor akkoord geven.

Voldoet uw kantoorpand aan de nieuwste wetgeving?

Op basis van nieuwe wetgeving dient een kantoorruimte vanaf 2023 ten minste energielabel C te hebben. WMK Vastgoed is thuis in de actuele regels en begeleidt u graag in het traject om aan deze voorwaarden te voldoen.

investeren/ beleggen in bedrijfspanden

Ook als u opzoek bent naar (bedrijfs-)vastgoed als investering/ belegging, kunnen wij u hierin bijstaan. Als uitgangspunt hanteren wij, in goed overleg natuurlijk, uw zakelijke korte- en langetermijnplanning. 

Voor vragen of een advies op maat

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms