wmkvastgoed.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Lees meer over ons Privacybeleid.

Bedrijfsaanbod

objecten gevonden
  • Sorteren op

Er zijn geen bedrijfspanden gevonden, pas uw zoekopties aan en probeer het opnieuw.

Kantoorunit Den Haag

Zoekt u een bedrijfsruimte in Den Haag en omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een veelzijdig aanbod in de regio Haaglanden. U vindt bij ons alle soorten en maten kantoorruimte, kantoorunits, winkelpanden en bedrijfsruimte in ons online aanbod. Mocht u toch iets zoeken dat er niet bij staat, neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag wat uw wensen zijn en kunnen u op basis daarvan laten weten of er op korte termijn iets beschikbaar komt, dat goed bij u past.

Kleine kantoorruimte huren Den Haag

Bent u een startende ondernemer of vanwege een andere reden opzoek naar een kleine kantoorruimte of kantoorunit? Ook dan kunt u terecht bij WMK Vastgoed. Wij hebben diverse kleine kantoorruimes te huur.

Flexibele kantoorruimte Den Haag

Start u net met uw bedrijf of u weet nog niet hoe de toekomst van uw bedrijf er uit zal zien? Dan is het prettig om niet direct aan een lange huurverplichting vast te zitten. Veel verhuurders zijn bereid om kantoorruimtes op flexibele basis te verhuren. Dit betekent dat kantoorunits al te huur zijn voor een periode vanaf 1 jaar. Wilt u hier mee over weten, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Verhuren kantoorruimte

Bij WMK Vastgoed kunt u terecht voor de verhuur van uw bedrijfsonroerendgoed, u kunt vertrouwen op onze professionele dienstverlening. Wij helpen en adviseren u bijvoorbeeld bij het verhuur- of verkoopklaar maken van uw ruimte. En uw onroerendgoed bieden wij zo breed mogelijk aan, voor een zo groot mogelijk bereik. Door onze kennis van de markt kunnen we gericht geschikte partijen benaderen, die specifiek op zoek zijn naar vastgoed vergelijkbaar met dat van u. 

Onderhuur kantoorruimte

Het kan voorkomen dat uw huurcontract nog (lang) doorloopt, maar dat u – een deel van – uw ruimte graag  aan iemand anders in gebruik zou willen geven. In dit geval is onderhuur een optie. Onderhuur betekent dat u een deel van u eigen ruimte in gebruik geeft aan een andere partij, binnen de mogelijkheden en richtlijnen van uw bestaande huurovereenkomst.

Let op! In veel gevallen moet de verhuurder hiervoor akkoord geven.

Voldoet uw kantoorpand aan de nieuwste wetgeving?

Op basis van nieuwe wetgeving dient een kantoorruimte vanaf 2023 ten minste energielabel C te hebben. WMK Vastgoed is thuis in de actuele regels en begeleidt u graag in het traject om aan deze voorwaarden te voldoen.