wmkvastgoed.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Lees meer over ons Privacybeleid.

Volendamlaan 1162 2547 CZ Den Haag

Volendamlaan 1162, Den Haag foto-0 Volendamlaan 1162, Den Haag foto-0 blur
Volendamlaan 1162, Den Haag foto-1 Volendamlaan 1162, Den Haag foto-1 blur

Oppervlakte

324m²

Prijs

€ 3.950 mnd.

Soort

Winkelruimte

Locatie

[ { "address": "Volendamlaan 1162", "zipCode": "2547 CZ", "city": "Den Haag", "lat": 52.06205381599, "lng": 4.2604509730163, "heading": 199.25968335746, "pitch": -0.94133641913174 } ]

Omschrijving

Adres
Volendamlaan 1162, 2547 CZ Den Haag;

Object
Het betreft een representatieve winkel-/ bedrijfsruimte met een oppervlakte van ca. 324 m² met een frontbreedte van ruim ca. 12 m1.
Deze strook met bedrijfsruimtes wordt gekenmerkt door diverse aanbieders op het gebied van gezondheids- en welzijnszorg met onder andere een apotheek, Saffier Woonzorg, Vegro zorgwinkel en Livit orthopedie.

Gezien de samenstelling van de naastgelegen huurders, zou de ruimte zich uitstekend lenen voor een partij in de zorgsector dan wel in de dienstverlenende sector.
Het Haga Ziekenhuis aan de Leyweg is op loopafstand van het object.

Locatie
De Volendamlaan ligt in het hart van Den Haag Zuid-West en is gelegen in 'Hage Hoek' vlak bij de kruising van de Volendamlaan/Thorbeckelaan met de Oude Haagweg.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is zowel met eigen als met openbaar vervoer uitstekend.

Via de Oude Haagweg, de Escamplaan en Lozerlaan is een directe verbinding naar het Rijkswegennet. Direct voor de deur stoppen tramlijn 2 en bus 23 met een directe verbinding naar Den Haag C.S.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van het object bedraagt ca. 324 m² met een frontbreedte van ca. 12 meter.

Parkeren
Er zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar op een afgesloten parkeerterrein direct achter het object.
Daarnaast is er in ruime mate parkeren aan de openbare weg en in de omliggende straten tegen betaling of middels vergunningen.

Bestemming:
Het gehuurde mag worden gebruikt als showroomruimte, ten behoeve van zakelijke- en maatschappelijke dienstverlening alsmede ten behoeve van welzijnsdoeleinden

Huurprijs
€ 3.950,= per maand te vermeerderd met BTW.

Service- en energiekosten
Huurder zal zelf rechtstreeks contracten aangaan met de desbetreffende nutsbedrijven voor de levering van gas, water en elektra.

Huurtermijn
Nader over een te komen;

Aanvaarding
Per direct;

Oplevering
De ruimte zal bij oplevering beschikken over onder andere over de navolgende voorzieningen en installaties;

  • toilet;
  • pantry;
  • plafond met LED-verlichting;
  • eigen meterkast met invoer van gas/water/elektra;
  • net afgewerkte muren.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting. (Huur, servicekosten en BTW)

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW conform het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals op 30 januari 2015 vastgesteld en op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

BTW-status
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs worden verhoogd met 5,0% van de huurprijs ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Honorarium
Mocht door bemiddeling van WMK Vastgoed een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen honorarium verschuldigd zijn.

Inlichtingen
WMK Vastgoed

www.wmkvastgoed.nl
info@wmkvastgoed.nl
070 - 21 21 9 21

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld en uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor geadresseerde. De informatie is geheel vrijblijvend en geldt slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden.

 

 

Kenmerken

Object

Prijs
€ 3.950 mnd.
Status
Beschikbaar

Soort

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
324m²

Parkeren

Parkeren onoverdekt
2 Parkeerplekken

Nadere informatie gewenst

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms