wmkvastgoed.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Lees meer over ons Privacybeleid.

Parkstraat 22 2514 JK Den Haag

Parkstraat 22, Den Haag foto-0 Parkstraat 22, Den Haag foto-0 blur
Parkstraat 22, Den Haag foto-1 Parkstraat 22, Den Haag foto-1 blur
Parkstraat 22, Den Haag foto-2 Parkstraat 22, Den Haag foto-2 blur
Parkstraat 22, Den Haag foto-3 Parkstraat 22, Den Haag foto-3 blur

Oppervlakte

20m²

Prijs

€ 650 mnd.

Soort

Kantoorruimte

Locatie

[ { "address": "Parkstraat 22", "zipCode": "2514 JK", "city": "Den Haag", "lat": 52.0834763, "lng": 4.3073494, "heading": 255.7595265793, "pitch": 17.60333205372 } ]

Omschrijving

Adres
Parkstraat 22, 2514 JK in Den Haag.

Locatie
Dit fraaie, monumentale kantoorgebouw met een oppervlakte van ca. 542 m² VVO is gelegen is gelegen in het hart van Den Haag.

Als u voor de deur staat kunt u het alom bekende Lange Voorhout en het Plein 1813 zien liggen.
Door de centrale ligging kunt u alle voorzieningen welke u van de binnenstad mag verwachten te voet bereiken. Direct om de hoek is de welbekende winkelstraat “het Noordeinde” te vinden waaraan uiteraard ook het werkpaleis van onze Koning is gelegen.

Historie
De Parkstraat werd in 1614 het Nachtegaalspad genoemd, een zanderig pad met aan beiden kanten een rij bomen. Vanaf 1859 is deze straat pas Parkstraat gaan heten.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed te noemen. Via onder andere de Mauritskade of het Lange Voorhout is er een directe verbinding met het Rijkswegenverkeersnet (A4, A44, A12 en A13).
Ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is erg goed. Op loopafstand zijn halteplaatsen te vinden voor buslijnen 22, 24 en 28 en tramlijn 1, welke een rechtstreekse verbinding verzorgen met het centrum en de NS-stations Den Haag Centraal en Hollands Spoor.

Object
Het uiterst representatieve gebouw, verkeert in uitstekende staat van onderhoud en beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen en installaties:
- marmeren hal/entree;
- parketvloeren;
- toiletvoorziening op elke verdieping;
- ruime, volledig geoutilleerde keuken en pantry voorzieningen;
- overwegend geornamenteerde plafonds;
- fraai trappenhuis;
- overwegend dubbel glas en te openen ramen;
- brandmeldinstallatie;
- poederblussers;
- rookmeldinstallatie;
- CV-Gas installatie, voorzien van radiatoren met thermostaatventielen;
- airconditioning-units in alle kamers;
- patchkast met netwerkpoorten in alle ruimten;
- Intercomsysteem;
- Internet.

Parkeren
Op het achter terrein van het gebouw (toegankelijk via de Amaliastraat) zijn enkele parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar en is er ruimte voor het stallen van fietsen.

Naast de eigen parkeerplaatsen is er in de directe omgeving in ruime mate openbaar (betaald) parkeren beschikbaar aan onder andere aan de Parkstraat en de Oranjestraat. In de directe omgeving zijn ook enkele openbare en semiopenbare parkeergarages te vinden.

Huurprijs
Unit 1.06 is voor verhuur beschikbaar. De huurprijs bedraagt € 650,= per maand inclusief service-, internet- en energiekosten te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten zijn in de huurprijs opgenomen waardoor er dus geen nacalculatie zal worden toegepast.
Deze servicekosten behelzen de navolgende leveringen en diensten:
- gebruik keuken;
- elektraverbruik inclusief vastrecht;
- gasverbruik inclusief vastrecht;
- waterverbruik inclusief vastrecht;
- onderhoud gebouwinstallatie;
- gemeentelijke heffingen ten behoeve van gebruiker (o.a. OZB);
- schoonmaak algemene ruimten;
- overige klein onderhoud algemene ruimten;
- beheervergoeding 5%;

Verhuurder heeft de gelegenheid om jaarlijks de servicekosten aan te passen vanwege de onvoorziene schommelingen in de energie kosten.

Huurtermijn
Nader overeen te komen

Aanvaarding
Per direct;

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting. (Huur en BTW)

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals op 30 januari 2015 vastgesteld en op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

BTW-status
Verhuurder wenst te opteren voor een BTW belaste verhuur.
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. In dit geval wordt de overeengekomen kale huurprijs, zonder de omzetbelasting, dusdanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Voorbehoud
Een positief kredietinformatierapport van huurder ter beoordeling en goedkeuring van eigenaresse.

Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan onze opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Honorarium
Mocht door bemiddeling van WMK Vastgoed een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen honorarium verschuldigd zijn.

Inlichtingen
WMK Vastgoed

www.wmkvastgoed.nl
info@wmkvastgoed.nl
070 - 21 21 9 21

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld en uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor geadresseerde. De informatie is geheel vrijblijvend en geldt slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden.

 

 

Kenmerken

Object

Prijs
€ 650 mnd.
Status
Beschikbaar
Oplevering
Per direct

Soort

Hoofdbestemming
Kantoorruimte

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
20m²

Plattegronden

Parkstraat 22, Den Haag plattegrond-3

Nadere informatie gewenst

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms